Tudnátok mondani pár jó játékot?
Szóval valami élvezhető játék kellene nekem most, leginkább valami fejleszgetős szimulációs játék jönne jől a gépem elég gyenge szabad helyem is alig van ezért max 3GB-t akarom, hogy foglaljon a játék
proci: 1magos 2,13GHz Intel CeleronR
ram: 512Mb
videókártya: Nvidia GeForce FX5500
Igazából elég tág megfogalmazás a fejlesztgetős szimulációs játék. ;-)
Anno 1503
Stronghold (a 2001-es, mert több is van ilyen címmel)
Ez a kettő középkori témájú, az első inkább városépítő jellegű, a második meg inkább stratégiai.
RollerCoaster Tycoon -- vidámpark-szimulátor
MoonTycoon, vagy ahogy felénk ismerik, Gamma Holdbázis: ez is amolyan városépítő, szimulációs játék, csak épp a Holdon.
A SimCity-sorozatból pedig szerintem a 4 is még elfut a gépeden, de a 3000 egész biztos.
am bármilyen kategóriába írhattok játékot :)
hát ezt az "anno 1503"-mat már én is néztem de előnézetbe bonyulúltnak tűnik a stronghold hát abbol a crusader-el játszottam meg a legends-el de a crusader jobb volt.. kár hogy a crusader 2-t nem tom kipróbálni :/ A simcity is jó bár ha már azt raknám fel inkább a sims 2-t :) az kicsit élvezetesebb :) legalábbis szerintem a másik 2-t még megnézem és köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!