[WoT] Hogyan farmoljak kreditet?
Figyelt kérdés
Jellemzően a német tankokat viszem, a legnagyobbak a tier8-as VK és arty, ezek eléggé viszik a pénzt rossz körben, de ált sikerül + párszázban maradnom. Még hiányzik 1kk a nagy VK-hoz de ilyen tempóban ez sosem lesz meg és akkor nem is fejleszthetek semmi mást közben...2015. júl. 7. 13:07
1/1 anonim válasza:
Ha nincs prém tankod/ prém fiókod, és a tier 8 neked viszi a kreditet (én speciel azokkal is hozom a kreditet szépen, prémium meg miegymás nélkül), akkor játsz tier 5-6-ban. Ott farmold ki a kreditet. Ha klánban vagy strongholdozz. Vagy én úgy csináltam régen, hogy egy ág nagyobb tankjaihoz egy másik megkezdett ág kisebb tankjaival farmoltam ki a pénzt. Ugye így egyszerre két ágat vittem, nem az összeset ami eszembe jutott.. Azóta küldetéseken szereztem kisebb prém tankokat, pl type 62 és így már nem nagyon vannak ilyesfajta problémáim.
Végül, olvasd el ezt a leírást és értelmezd: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!