Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » FCM 50t vagy AMX CDC?

FCM 50t vagy AMX CDC?

Figyelt kérdés
World of tanks játékban. FCM 50t vagy AMX Cdc jobb szerintetek? T34 és Löwe már megvan most Franciát szeretnék csak mind a kettő jó ahogy elnéztem az elemzéseket. Nem nagyon tudok dönteni. Vélemény?

2015. júl. 7. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Személy szerint fcm 50t-t választanám, a jövőben kincs lesz a limitált MM..
2015. júl. 7. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is az FCM. Tudásuk kb hasonló, de mivel az FCM korlátozott tier besorolással bír így nem fut össze Mausokkal meg IS-7-esekkel.
2015. júl. 8. 14:47
 3/3 berci0127 ***** válasza:
Szerintem a CDC éri meg jobban az árát, mert az ágyújuk kb ugyan olyan mindkettő papír, az FCM-en több ugyan a páncép, de mit számít hogy 20mm vagy, hogy 80mm? E mellett a CDC-nek jobb az álcája, sokkal gyorsabb, és sokkal olcsóbb!! Az FCM 11 900 gold, a CDC pedig azt hiszem 7 500 gold!!
2015. júl. 8. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!