FCM 50t vagy AMX CDC?
Figyelt kérdés
World of tanks játékban. FCM 50t vagy AMX Cdc jobb szerintetek? T34 és Löwe már megvan most Franciát szeretnék csak mind a kettő jó ahogy elnéztem az elemzéseket. Nem nagyon tudok dönteni. Vélemény?2015. júl. 7. 12:31
1/3 anonim válasza:
Személy szerint fcm 50t-t választanám, a jövőben kincs lesz a limitált MM..
2/3 anonim válasza:
Szerintem is az FCM. Tudásuk kb hasonló, de mivel az FCM korlátozott tier besorolással bír így nem fut össze Mausokkal meg IS-7-esekkel.
3/3 berci0127 válasza:
Szerintem a CDC éri meg jobban az árát, mert az ágyújuk kb ugyan olyan mindkettő papír, az FCM-en több ugyan a páncép, de mit számít hogy 20mm vagy, hogy 80mm? E mellett a CDC-nek jobb az álcája, sokkal gyorsabb, és sokkal olcsóbb!! Az FCM 11 900 gold, a CDC pedig azt hiszem 7 500 gold!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!