Miért nem kapnak ban-t a hackerek CS:GO-ban?
Figyelt kérdés
Rengetegszer tapasztalom hogy csalnak vagy wh vagy aim.
pl.: el vagyok bújva, nem mozgok még arra is ügyelek hogy a fegyver ne lógjon ki, erre berohan az ellenség és egyből odamegy ahol én vagyok és 1 hit (akár bármilyen fegyverrel 100hp-ra. nagy kevóra). De ezek a barmok mért nem kapnak vac ban-t?
2015. júl. 7. 02:38
1/8 anonim válasza:
Nem jatszom CS-t, de a tippem az, hogy "ingyen" senki nem fog ott ulni, hogy lesse, ki csal es ki nem. Ilyen altalaban csak az elofizeteses szervereknel van (ahol havi 10 - 30 eurot kell fizess, hogy jatssz).
2/8 A kérdező kommentje:
Létezik egy ilyen hogy VAC (valve anti cheat) nevű cucc. Állandóan fejlesztik de nem csinál semmit a csalókkal.
2015. júl. 7. 13:25
3/8 anonim válasza:
Akkor arra tudok gondolni, hogy a hackerek mindig egy lepessel elobbre vannak mint a jofiuk.
Mint pl. a valo eletben is: (egyes) rablok, bunozok mindig egy lepessel a rendorseg elott vannak. Hiaba fejlesztik allandoan a biztonsagi rendszereket, riasztokat; a rablasok szama nem csokken.
4/8 anonim válasza:
#1: Ez nem így van. Ismerek olyan szervert, ahol inygen admint osztogattak. Így a játékos admin is egyben. Ha lát szerveren csalót, akkor kirakja.
5/8 anonim válasza:
VAC kijátszható. Vannak rá hackek, amiket nem ismer (még). De igen, fejelsztik. Előbb utóbb jó lesz, bár mindig lesz olyan csalás, amit nem fog felismerni.
7/8 A kérdező kommentje:
védelmező
2015. júl. 14. 15:39
8/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy csal, azért mert egyszer véletlen mondjuk szerencséje volt és reflexből lelőtt ott téged. Az is lehet, hogy látta már hamarabb, hogy bementél oda elrejtőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!