Sztetek kijuthatok így bronzból (LOL)?
Üdv
Elcseszték a besorolómat (5 afk,és 1 4/36 annie) 2 winnel bronz 2-be tett... mert mmr alapján silvernek kellett volna.
Lényeg : Tryndával sztetek kilehet jutni?
Mert sztem legop-bb toposok egyike.
Hisz : ha jobb az enemy topos sincs gáz ,akár 40 farm is elég az első 10-15 percbe mert lv.6 után lehet feedelt is kb.
1. nincsen leg OP-bb champion a LoL-ban, hisz akkor minednki csak vele játszana és folyton bannolnák is (akkor meg minek?), minden champ "OP", csak ez azon múlik, hogy te hogyan játszol vele (nekem pl Karma a legOP-bb, mivel vele tudok a legjobban játszani)
2. Vannak viszont trollkodós champek (ide tartozik trynda az ultija miatt) akikkel ha jól játszol akkor nagyon el lehet vele feedelődni, viszont ha nem, akkor az a lane egy nagy bukta (szilvás mert azt szeretem). szerintem kezdj el avval a champpel játszani aki a legjobban tetszik neked, amelyikkel a legjobban tudsz játszani. Úgy simán ki lehet jutni bármelyik div-ből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!