Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ma töltöttem le a mincraft...

Ma töltöttem le a mincraft 1.8.4 verzióját vagy nem tudom a 4-gyes lehet hogy nem sgimmel de biztos hkgy így mezdöxik hogy1.8 (? )!

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni hogy ehhez a verzióhoz módot letölteni hogy legyen kutyám,cicám,lovam,pegazusom meg többi állat faj?

Éa ha igen mülden3tek linket hol tudnám letölteni?

2015. júl. 5. 23:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért :D xd
2015. júl. 5. 23:32
 2/3 adventurer111 ***** válasza:
Forge installert letölt: [link] elindít->install client-> MC launcherjébe bemész->edit profile-> use versionnál kiválasztod a forge-ost-> aztán elindít-> kilépsz-> win start gomb-> keresésés/futtatásba beírod hogy %appdata% nyomsz egy entert-> .minecraftba bemész és ott bedobod a modokat a mods mappába! Még aránylag kevés mod van 1.8-ra de azért el lehet velük lenni: [link]
2015. júl. 6. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. júl. 6. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!