Far cry 2 vagy Far cry 3 vagy Far cry 4 közül melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Történetre ,játékmenetre ,karakterek,szóval úgy mindennel összességében melyik a legjobb?2015. júl. 5. 23:10
2/7 anonim válasza:
Mindenkinek mas tetszik. :)
Nekem a FC2 volt a kedvencem, negyszer jatszottam vegig, imadom, fantasztikus a hangulata. De sokan nem szeretik.
A FC3 es FC4 nem tetszett. A FC3-at meg vegigszenvedtem, de a FC4-et olyan 30%-nal abbahagytam.
3/7 anonim válasza:
A közösségkedvenc az FC3, de fura, nekem is az FC2 a favorit.
4/7 A kérdező kommentje:
akkor megnézem a 2-őt :DD aztán majd a 3 is. Akkor a 4 az nem lett olyan jó?
2015. júl. 8. 15:46
5/7 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a 3-as es a 4-es nagyon hasonlo egymashoz.
Mindketto jo, de miutan egyiket (barmelyiket a ketto kozul) vegigjatszottad, a masikat mar valoszinuleg unni fogod.
6/7 A kérdező kommentje:
a kettőt leszedtem magyarosítást is hozzá,ma nemrég kezdtem . Eddig nagyon komoly :D de még az elején vagyok
2015. júl. 8. 23:13
7/7 A kérdező kommentje:
kviettem a 2-őt baromira tetszett!! volt pár unalmas rész de olyankor mindig történt valami,nagyon jó játék. Most letöltöm a 3-at meg a 4-et végigviszem azokat is,majd eldöntöm melyik a legjobb
2015. júl. 22. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!