Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A barátomat hogyan tudom...

Dramon kérdése:

A barátomat hogyan tudom bejelölni steam-en?

Figyelt kérdés
Már több mint 4 éve a steam tagja vagyok. Több barátomat is én bejelöltem és simán vissza jelölt. No problem. Most egy ismerősöm meghívtam (persze szóban) steamre és leszedte meg minden, de! Ő nem tud senki bejelölni, én pedig nem látom a keresőben őt. Ilyenkore mit kell tenni? Mi van ilyenkor?

2015. júl. 4. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Az van, hogy minimum 5 eurót kell költeni steamen.

Amíg ő ezt nem teszi meg, nem tud barátokat felvenni, barátfelkérést elfogadni stb.

Az 5 euró csak steamen keresztüli pénzmozgásra értendő. Tehát ha a barátod bevált egy cd kulcsot, az 0 euró, mert nem steamen át ment.

Az 5 euró lehet pénztárca feltöltés (5 euro a legkisebb), játék(ok) vásárlása minimum 5 euro értékben, vagy ajándék vásárlása minimum 5 euró értékben. Az értékek összeadódnak, szóval ha vesz 2 játékot 1 + 2 euróért, mellé egy ajándékot 2 euróért, akkor is megvan a limit.

2015. júl. 5. 00:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Én igaz még nem haladtam meg az 5eurót, ugyanis soha nem költöttem pénzt a steam-re, de ennek ellenére engem szeretnek. Már 4éve tag vagyok soha nem volt gond a bejelöléssel. Akit kihoz név alapján a steam azt betudom jelölni, de az ismerősöm nem hozta ki. Már amúgy megoldottuk, mert steam profil egyedi URL alapján megtaláltam és már felvettem. Azért köszi a tippet :)
2015. júl. 5. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!