Hogy lehet megcsinálni, hogy a szerveremen mindenkinek az általam betett skin legyen a szerveren?
Úgy szeretném megoldani, hogy én beteszek egy skint a szerverembe és azt a skint mutatja minden játékosnak. Milyen pluginnal lehet ezt megoldani? (linket is kérek)
A (normális) válaszokat előre kösz!
Utóbbi fenn van a szerverünkön, paranccsal beállítható a játékos skin-je. Annyi a dolgot, hogy játékos loginkor név szerint le kell futtatni valahogy ezt a parancsot. Ezt többféleképpen megteheted, talán legegyszerűbb, ha a spawn pontra teszel egy nyomólapot, amire SVS kódot raksz szerveroldali végrehajtással. Készül egy pluginom amivel lehet majd login parancsokat is beállítani, egyelőre az nem megy, de talán találhatsz hasonlót.
Most rákerestem, sejtettem, hogy van hasonló:
Ezzel a kombóval szerintem megoldhatod. A dolgod annyi, hogy megtaláld a skint, tudomásom szerint csak megvásárolt játék accounthoz tartozó skint használhatsz (nevére hivatkozva). Tehát ha neked pl. megvan a játék, akkor a saját skined rárakhatod mindenkire, ha a saját neved használod a skin névnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!