Ti mivel játszatok? :D
Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 13:47
1/8 A kérdező kommentje:
PC-n:D
2015. júl. 4. 13:47
2/8 LaTueur válasza:
Crusader Kings 2, Europe Universalis 4, Gamers Go Makers, The Guild 2 - Renaissance, Fate of the Wolrd, Erepublik. Mostanába főleg ezekkel játszom. :D
3/8 A kérdező kommentje:
Ezek közül valamelyik RPG?:D
2015. júl. 4. 13:57
4/8 LaTueur válasza:
A CK2 stratégi RPG, de nem az izgalmas látvány világ benne a lényeges. Az EU4 hasonló hozzá, de abban épp, hogy van egy kis RPG vonal. A The Guild 2 már RPGsebb, de abban is van stratégia. A GGM hát az hasonlít a Game Dev Tycon hoz, játék feljesztős, bonyolultabb, mint a GDT. A Fate of the World-ben nincs sok RPG-ség. Az Erepublik meg internetes játék, szerintem mondható RPGnek. Eszembe jutott még egy, a Town of Salem, az is internetes, szerintem RPGs.
5/8 LaTueur válasza:
Mellesleg, ha ezek közül valamelyikkel szeretnél multizni én szívesen válalkozom. :)
6/8 anonim válasza:
Batman Arkham Knight
Legend of Grimlock 2
PvZ Garden Warfare
Valkyria Chronicles
8/8 anonim válasza:
Rise of Nations: Thrones and Patriots.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!