Miért vagyok ennyire béna a mortal kombat x-be?
Eddig sose játszottam mortal játékkal gondoltam most megveszem,már játszottam vele kb 4 orát de még mindig nem megy. A kombokat sose tudom megcsinálni mert irja hogy fel-jobbra és Y , nyomom mind az állat de valamikor csak 4dik után adja be.nem érzékeli vagy nemtudom mivan.pld irja hogy jobbra el is huzom jobbra de ugy érzékeli mindha jobbra-felt csináltam volna.miért ennyire nehéz? eddig mindig csak egy karkterrel játszottam hogy megtanuljam a mozdulatait de sose tudom megcsinálni 2szer ugyan azt vele, mer vagy teljesen mást érzékel mint amit nyomok vagy érzékeli rendesen de nem csinálja meg.
Valami tanácsot tudna valaki adni aki már profi benne? pc-n játszom ps4 kontrollerrel.

4 óra az semmi, nulla. Majd ha százat beletoltál, visszatérhetünk.
A legtöbb verekedős játék arcade joystickre lett kitalálva, ezért nehéz beadni néhány kombót kontrollerrel. A Mortalnál meg egy külön hülyeség, hogy sok mozgásnál nem egyértelmű, hogyan kell nyomni a gombokat: egymás után, vagy egyszerre. Gyakran csak úgy megy, hogy az ujjad még az egyik gombon van, és úgy csúsztatod át a másikra. Ezt egy arcade sticknél gyerekjáték megcsinálni (a mutatóujjad az egyik gombon, a középsővel meg nyomod a másikat), de kontrollernél csak a hüvelykujjaddal tudsz operálni.

4 óra kevés. :) Gyakorolnod kell még. Annyira nem nehéz benyomni a kombókat, legalábbis az alap kombókat nem.
Nekem amúgy annyira nem tetszenek az új Mortal játékok, az Armageddonig fanja vagyok minden résznek, az utóbbi kettő nem volt hosszú életű.

ma játszottam vele pár órát és ugy érzem jobban ment mind tegnap már 3-4 kombot is megtudok csinálni, azt vettem észre hogy a d-paddal sokkal könnyeben meglehet csinálni a jobbra balra müveleteket mint analog karral.
kösz a válaszokat gyakorlok tovább

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!