Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tényleg ennyire megváltozott...

Tényleg ennyire megváltozott a World Of Warcraft?

Figyelt kérdés
Kb két és fél évet játszottam de pár hónapja letöröltem. Nem azért mert nem szerettem vagy meguntam, hanem a morális helyzet miatt. Tört szerveren játszottam mert eredetire nem volt pénzem. Tört szerverről tudni kell hogy minden hülye 10 éves ott kezd el WoW-ozni és nagyon ki tudják akasztani az embert a marhaságaikkal. Aztán hallottam hogy eredeti szerver is tele van idióta emberekkel. Ennyire megváltozott volna a WoW morálja? Játékosok vagy Ex játékosok véleményére lennék kíváncsi.
2010. márc. 3. 13:16
 1/7 anonim válasza:
Hehehe a nagy kockákat zavarják a kis kockák :D
2010. márc. 3. 13:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Látom a bevitt információk értelmezésével komoly problémáid vannak. Régen se voltam kocka, akkor játszottam mikor már végképp nem volt semmi jobb dolgom. De volt a személyes ismerőseim között egy 12 éves gyerek aki WoW-ozott de a korához képest normális volt nem úgy mint a taknyos WoW-osok nagy része. Mondjuk ez se támpont mert ismertem olyat is aki velem egykorú játékos és a szellemi színvonala a béka segge alatt volt.
2010. márc. 3. 13:27
 3/7 anonim válasza:

Ez egy névtelen oldal, mit mentegetőzöl kocka?

Hm?

Engem nem érdekel a kockaságod.

Felőlem akkor kockulsz a többi kockával amikor jólesik.

De ne feledd, a kocka el van vetve, te kocka :D

2010. márc. 3. 13:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha olyannyira nem érdekel akkor meg minek élvezkedsz itt a kérdésemen? Valószínű valami hülye nyálcsorgató lelki sérült idióta vagy akinek marhára nincs jobb dolga mint GYK-n offolni. Tudod mit? TE vagy a kocka!
2010. márc. 3. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:

"Tört szerveren játszottam"

A hiba az Ön készülékében van! Oda mindenkit felengednek, az eredetin azért szűrődnek az emberek. Nem mondom, BS Ally oldal sem egy leányálom, de azért ha keresel találsz értelmes arcokat.

2010. márc. 3. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Az emberek hülyék... Igen, tudom, hogy ez egy oltári nagy közhely, de sajnos így van. Mi a férjemmel fizetősön játszunk napi egy-egy órát, PVERPG realmen, aminek ugye az lenne a lényege, hogy minél jobban azonosulj a karaktereddel. Ehhez képest alig látok embert, aki tényleg RPG-zne, ellenben van sok lolmao, meg lámapléyer, meg "Gimme money!", goldvendor és amit csak el tudsz képzelni. Ahogy a WoW egyre népszerűbbé válik, úgy nő a felhasználók száma, és ezzel egyenes arányban a sügéreké. Mert ugye minél nagyobb a tömeg, annál több az idióta. Szóval igen, valószínűleg a morál is változik, sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni. De ha ajánlhatom (nekem bejött), hogy kilövöd az összes chat channelt, és máris nem idegesítenek Trade-ben magánjellegű marhaságokkal.
2010. márc. 3. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
érdekes én anno fél éve játszottam akkor még feltudtak idegesiteni most ujra feltettem játszok 2naponta 1-2 órát de nemnagyon érdekel én nem zavarok mást de ezt elis várom mástól is ,ha nem évezed a játékot Alt+F4 és csinálj vmi értelmeset
2010. márc. 3. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!