Tényleg ennyire megváltozott a World Of Warcraft?
Figyelt kérdés
Kb két és fél évet játszottam de pár hónapja letöröltem. Nem azért mert nem szerettem vagy meguntam, hanem a morális helyzet miatt. Tört szerveren játszottam mert eredetire nem volt pénzem. Tört szerverről tudni kell hogy minden hülye 10 éves ott kezd el WoW-ozni és nagyon ki tudják akasztani az embert a marhaságaikkal. Aztán hallottam hogy eredeti szerver is tele van idióta emberekkel. Ennyire megváltozott volna a WoW morálja? Játékosok vagy Ex játékosok véleményére lennék kíváncsi.2010. márc. 3. 13:16
1/7 anonim válasza:
Hehehe a nagy kockákat zavarják a kis kockák :D
2/7 A kérdező kommentje:
Látom a bevitt információk értelmezésével komoly problémáid vannak. Régen se voltam kocka, akkor játszottam mikor már végképp nem volt semmi jobb dolgom. De volt a személyes ismerőseim között egy 12 éves gyerek aki WoW-ozott de a korához képest normális volt nem úgy mint a taknyos WoW-osok nagy része. Mondjuk ez se támpont mert ismertem olyat is aki velem egykorú játékos és a szellemi színvonala a béka segge alatt volt.
2010. márc. 3. 13:27
3/7 anonim válasza:
Ez egy névtelen oldal, mit mentegetőzöl kocka?
Hm?
Engem nem érdekel a kockaságod.
Felőlem akkor kockulsz a többi kockával amikor jólesik.
De ne feledd, a kocka el van vetve, te kocka :D
4/7 A kérdező kommentje:
Ha olyannyira nem érdekel akkor meg minek élvezkedsz itt a kérdésemen? Valószínű valami hülye nyálcsorgató lelki sérült idióta vagy akinek marhára nincs jobb dolga mint GYK-n offolni. Tudod mit? TE vagy a kocka!
2010. márc. 3. 13:33
5/7 anonim válasza:
"Tört szerveren játszottam"
A hiba az Ön készülékében van! Oda mindenkit felengednek, az eredetin azért szűrődnek az emberek. Nem mondom, BS Ally oldal sem egy leányálom, de azért ha keresel találsz értelmes arcokat.
6/7 anonim válasza:
Az emberek hülyék... Igen, tudom, hogy ez egy oltári nagy közhely, de sajnos így van. Mi a férjemmel fizetősön játszunk napi egy-egy órát, PVERPG realmen, aminek ugye az lenne a lényege, hogy minél jobban azonosulj a karaktereddel. Ehhez képest alig látok embert, aki tényleg RPG-zne, ellenben van sok lolmao, meg lámapléyer, meg "Gimme money!", goldvendor és amit csak el tudsz képzelni. Ahogy a WoW egyre népszerűbbé válik, úgy nő a felhasználók száma, és ezzel egyenes arányban a sügéreké. Mert ugye minél nagyobb a tömeg, annál több az idióta. Szóval igen, valószínűleg a morál is változik, sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni. De ha ajánlhatom (nekem bejött), hogy kilövöd az összes chat channelt, és máris nem idegesítenek Trade-ben magánjellegű marhaságokkal.
7/7 anonim válasza:
érdekes én anno fél éve játszottam akkor még feltudtak idegesiteni most ujra feltettem játszok 2naponta 1-2 órát de nemnagyon érdekel én nem zavarok mást de ezt elis várom mástól is ,ha nem évezed a játékot Alt+F4 és csinálj vmi értelmeset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!