Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol tudom egy pakli kártya...

Hol tudom egy pakli kártya értékét felbecsültetni?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban gyűjtöttem a Yu-Gi-Oh kártyákat és van egy paklim, amihez sosem nyúltam, csak "egyedi" lapok vannak benne és azt gondolom sokat érhet...

2015. júl. 1. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Rosszul gondolod. Menj fel az ebay-re, es keress a tiedhez hasonlokat, parszaz forintokert lehet kapni ezerfelet.
2015. júl. 1. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Heló!

Többféle Yu Gi Oh kártya van. Van oylan, amelyekkel versenyeket játszanak - komoly versenyeket -, azok elég sokat is érhetnek - kártyákhoz képest.

Azonban ha olyanod van, maire gondolok - bármelyi kjátékboltban megvehetted, sima papír -, és magyar, akkor az bizony voltaképp "semmirevaló".

2015. júl. 1. 23:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Második válaszoló, ha arra a magyarra fordított kínai kártyákra gondolsz, akkor annyit tudok, hogy ezek nem azok, ezért is merült fel bennem, hogy valahol megnézetném a lapokat.

2015. júl. 2. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!