Van olyan minecraft szerver hogy KingMC ami még most is megy/működik?
Mert ezt szeretném a szerverem nevének, mert néztem és van legalább is volt ilyen nevű szerver és nem tudom hogy még mindig meg van-e. Az értelmes válaszokat előre köszönöm! TGF van! Csak még név nincs. :( Ha valaki szeretne többet megtudni a szerverről az írjon priviben.
Játékok-Minecraft !!!Minecraft FOREVER!!!
Mi az ip?Szeretnék menni TGF-re bármelyik verzióval fel tudok menni 1.2 1.8.7 szóval majd lécci privátba vagy nyilvánosan írd le az ip-t!
Nem lesz semmi ha van KingMC én szervemnek Csoki Craft volt a neve és weben rá kerestem volt olyan de tok mindegy mert én szerverem megszunt ): hogy miért ?
Jól mukodott egyszer csak ledobott mindenkit és csak engem engedett fel senki mást nem kereste ki nekik a szeró-t és SOKSZOR (kb 15-szor) ujracsináltam akkor meg el kezdett irogatni ilyen ****SERVER ISR UNNING IS OFFLINE/INSECURE MODE!**** és ha online-mod=true ha false falsen ilyeneket irogat és azt mondta nekem valaki hogy true-n is fellehet menni torteknek na hát ki próbáltam nem igazán tudtak feljonni és kb 1 hete a szerveremel szarakodok.De foladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!