Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Sims 4 magyarosítás...

Sadqwr fjejge84 kérdése:

The Sims 4 magyarosítás linkeket tudtok?

Figyelt kérdés

2015. júl. 1. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van, igaz még csak félig kész. Nekem jó angolul is, tehát én nem tudom milyen a honosítás, de páran mondták, hogy nem az igazi, még vannak benne hibák.

2015. júl. 1. 16:36
 2/3 Saavedro ***** válasza:
Minek? Már kijött a kiegészítő is. Azt szerintetek mikor fogják magyarítani? És az utána következőket? Sose. És angolul élvezetesebb is, mint valami 'fanmade' magyarítás. Magyarosítani meg jó kis erős pistával lehet.
2015. júl. 1. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:

A „fanmade” magyarítás egy hivatalos oldalon készült... egyébként ne várd, mert abba is hagyták mivel minden frissítésnél a szövegen is változtattak és egyszerűen baromi nehéz volt állandóan fordítani az új szöveget.

Szm.: Ezek a fordítások sokkal jobbak mint amiket a legtöbbször a gyártó maga készít. Több gyártó készítette fordításban is nagyobb hibákat láttam mint amiket az ilyen oldalakon publikálnak.(nagy játékoknál is)

2015. júl. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!