Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baja a Sims 4 egyedi...

Mi a baja a Sims 4 egyedi tartalmaknak?

Figyelt kérdés

A Sims 4-ben most nagyon rákaptam az egyedi tartalmakra, szóval most azzal nyúzom a játékot, főképp hajakat töltök le. Régen semmi gond nem volt egyik egyedi tartalommal sem, de most ...

Amikor a családkészítőben kiválasztom a tetszőleges hajat, teljesen normálisan néz ki, úgy ahogy kell. Kép:

[link]

Na igen, ez szép és jó, meg minden, de amikor elmentem... akkor a haj nem így funkcionál, hanem valahogy így néz ki, ami baromira zavaró:

[link]

És ez van más hajakkal is (teszteltem néhányat, még egyet lefotóztam):

[link]

[link]

Egyébként eddig nem volt baja, mert a legelső képen látható hajat barna színben használtam, és nem volt gond vele. Nem értek hozzá, de szerintem bekerülhetett egy hibás, vagy Sims 3-as tartalom (egyszer elnéztem, és nem tudom kitöröltem-e, vagymi), de fogalmam sincs mit kezdjek a helyzettel. Amióta ez a hiba van, néha (nem olyan nagyon sűrűn, de azért egyszer-kétszer megesik) kilép a játék, azzal a hibaüzenettel, hogy "a Sims 4 hibát észlelt, ezért leállt pontpontpont". Volt olyna, amikor épp felépítettem egy házat és akkor lépett ki... hát csodás volt, mert amilyen eszes vagyok, egyszer sem mentettem el. Újratelepítést próbáltam már.

Esetleg valaki tud erre valami megoldást?

2015. jún. 29. 20:51
 1/2 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom,csak nekem nem áll le a játék de lehet hogy le fog.Próbálok megoldást találni rá,majd írok ha találtam.
2015. dec. 6. 18:54
 2/2 Fanta212 válasza:
Sikerült megoldani? Nekem is ez a gondom. Vagy keressünk olyan oldalakat, ahol a haj normàl, mert csak a spéci hajak hibàsak...
2016. márc. 1. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!