Melyik a kedvenc Rockstar játékotok?
Figyelt kérdés
nekem Red Dead Redemption, The Warriors, GTA Vice City és GTA V2015. jún. 28. 21:57
2/7 anonim válasza:
Igazából mindet szeretem, de ha egy top 5 lista kéne akkor itt van: (sorrend nincs)
GTA IV / V (nem tudtam dönteni, mert mind kettőt imádom)
GTA San Andreas
GTA Vice City
Max Payne 3
L.A. Noire
Sajnos a RDR kimaradt konzol hiányában, de egyszer mindenféleképpen pótlom.
3/7 anonim válasza:
GTA 5, a Red Deadet meg az LA Noiret is próbáltam de unalmasak voltak.
4/7 anonim válasza:
#3 Az nem unalmas, csak figyelni kell a sztorira és élvezni a hangulatot. :D Ez nem eszetlen lövöldözés.
5/7 anonim válasza:
Az unalmas egy szubjektív dolog, olyan mint a szép. Neked lehet hogy tetszett, engem inkább max. idegesített. Nekem unalmas volt, mert legtöbbször már a bűnesetek elején tudtam hogy ki a hunyó, de mégis 30 percet kellett szívnom amíg találtam nyomokat, hogy aztán a játékbeli karakterem is rájöjjön arra amit én már 45 perce tudtam. Na meg a kikérdezések is teljesen nonszenszek voltak, mikor a kiscsaj igazából maga sem tudta hogy mit hazudjon össze arról hogy miért forgat egy stábbal színészként, és 0 meg 1 csillagot kaptam folyton mert megvádoltam mindennel meg nem hittem neki, és TA-DA-DAAA a végén kiderült hogy igazam volt végig, csak a rendszer lepontozott mert a történet szerint ott nekem be kellett volna kajálni amit állított. Hát fantasztikus, ez aztán a hangulat. Na meg PS3-on fagy mint a frász, még az után is hogy letölt negyed Gb patchet. A GTA 5-öt fel se patcheltem, 1x sem fagyott még le pedig van benne 30 órám, érdekes módon azt meg tudták normálisan csinálni.
6/7 A kérdező kommentje:
nekem egyszer volt hogy beakadt a GTA V 1.0 verzióban egy átvezetőnek kellett volna jönnie helyette ott álltam és nem tudtam mozogni
a mai világban ritka hogy szinte nincs hiba a játékban az ellustult pøcsképű fejlesztők hozzászoktak hogy a játékokat utána még hónapokig lehet patchelni aztán csodálkozna hogy miért töltik le a játékokat annyian
2015. jún. 28. 22:50
7/7 anonim válasza:
Red Dead Redemption
Bully
The Warriors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!