Fallout New Vegas magyarosítás telepítése segíteni?
Nem eredeti a játék. Szerintem ezért adódott a probléma.
Mikor telepíteném sajnos nem találom a "Fallout_default"
.ini file-t. Olvastam a mellékelt leírást de nem vagyok nagy pc guru. Nagy örömet szereznétek ha segítenétek.
Már kerestem a régebbi kérdéseknél google-vel is próbálkoztam de semmit sem találtam.
És még ha belefér akkor meg tudnátok mondani hogy megjelent-e a játék Xbox 360-ra és ahhoz van (lehet-e) magyarítani?
Ha a leírás szerint telepíted a fordítást, és nem egy agyontömörített verziót szedtél le a játékból, akkor működnie kellene. Ebben többet nem tudok segíteni, mivel még nem használtam a magyarítást.
A játék megjelent Xbox 360-ra is, de a magyarítást még nem portolták rá.
Megj.: Nem magyarosítás, hanem magyarítás.
Elméletileg nemsokára megjelenik.
"JohnAngel pár héten belül kiadja a Fallout New Vegas 100%-os fordítását." - [link]
február 14.-én jelent meg egy bővített verziója de sajnos még ez is messze van a teljestől! :(
Habár a fő történeti szálat ezzel már végig lehet játszani csak mellék küldetéseket nem mert azok még nincsenek lefordítva!
Itt a béta verzió! [link]
A*-at töröld az URL-ből nem voltam biztos benne, hogy nem tiltják le ezért került bele pár csillag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!