Miért nem működik a cheat konzol a Knights of the Old Republic 2-ben?
Kipróbáltam nekem a ~ gombbal ment. A trükk az hogy nem látszik a konzol! Tehát vakon kell gépelni.
Erre abból jöttem rá, hogy bár a konzol előhívása látszólag nem csinált semmit, a billentyűzetre nem reagált a játék amíg entert nem ütöttem, vagy megint meg nem nyomtam a konzol előhívó illetve eltüntető gombot. Ebből rájöttem hogy a konzolba írok csak nem látszik.
Kipróbáltam a turbo cheatet, futott a karakter vele mint az őrült. Rákerestem ezek után a neten és írják is hogy valóban, a konzol csak a kotor 1-ben látszik, a 2-ben nem.
Még azt találtam hogy adminisztrátorként kell módosítod Vistán és Win 7-en az ini fájlt, különben nem működik a dolog.
De erre az esetre van játékállás editáló program: *
knightsoftheoldrepublic.
filefront
.com/file/KOTOR_and_TSL_Save_Game_Editor_English_Language_Only;42499
* Vicces, a gyakorikérdések nem volt hajlandó megjeleníteni a linket harmadik fél szerzői jogára hivatkozva ezért raktam bele pár entert.
Üdv. Igazából magyar billentyűzeten a Ctrl+ALT+7 kombináció a leghatásosabb.
Nekem ezzel ment Windows 7-en. De szerintem más rendszereken is ez a helyzet. Utána vakon kell gépelned. Amúgy hogyha a karid ért a robbantáshoz és van nála akna, akkor miután beírtad a cheat-et le fog tenni egyet.
Nekem működött mikor régen játszottam, de én úgy emlészem máshogy kellett beütni mint az 1-ben, de azért próbáld ki azt is
ctrl+alt+7 vagy
ctrl+7
vagy a ~/'
ja és szerintem a fájlt, ahová beírtad az enable chaet-et tedd írás védetté és a játékot rendsz.gazdként futtasd(tulajdonságok -> kompatibilitás -> A program futtatása rendszergazdaként(már ha nem akarod, hogy mindig jobb klikk futattás rendsz.gazdként akarod futtatni)
Még két ötlet:
- ne csak rendszergazdaként, hanem xp service pack 2 kompatibilitási módban futtasd. Állítólag az segít, bár azt is írták hogy eltűnnek a mentések, ami szerintem marhaság, de azért mentsd el őket előtte valahova.
- Alt+96 (alt gombot lenyomva tartva beírod hogy 9 és 6) Ez az ascii kódja az AltGr+7-nek. Hátha azzal megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!