Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aion asmo oldalon hol tudok...

Aion asmo oldalon hol tudok ceramium medalt farmolni? Vagy h juthatok hozá?

Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
legfokepp pvp, siegek, instak es shugos eventek.
2015. jún. 23. 17:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Meik insták ? Ha párat fel tudnál sorolni azt meg köszönném :)
2015. jún. 23. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Steel Wall Bastion 24 emberes instában csakis S-rank nál

minden napi reward 4 cera medal+ 42 000 AP + 100 HP + garantált lila drop ami nem ritkán fegyó (de csak 1 főre szól xD)

sztem ez elég nyomós érv oda menni.

Ha nem akarsz asmóra vadászni akkor mehetsz Reshanta Towereket ölni, vagy fortress squadot ami a siege közben spawnol a kapuk előtt ez megjelenik az összes upper fortnál+ Divine nál is.

Ha csak instáról van szó akkor még mehetnél heti 4 alkalommal Jormundgand's Bridge be, mert nekem 4 ből 3 zsákban Cera szokott lenni, néhány héten volt hogy 4/4 lett és csak 80 perc a 4 runt letolni.

Továbbá van napi 50/50 limites 3 quest Akaronban 3 cera minden nap 50 alkalommal. abból önmagában kiveheted az ET felsőt+gatyát is. Ugye 47+97.

De Shattered cera is átváltható a Sauro mountains területen south Kata vagy 78 garr-nál north kata ban, erre is viszonlag jó a rate szóval lehet szedni belőle szépen a cera medalt.

Vannak a 65 ös kata fort insták minden S rank 1 cera medal, Idgel ,Void kocka+ a 3. nem tom pontosan Sillus vagy Silona fortress.

De ezekre az instákra aza baj , hogy rohadt profi full full ember kell, inkább SWB az amit megéri csinálni, illetve oda be tudsz szivárogni sztem mert 24 emberből kevésbé tűnik fel ha noob vagy, mint a 6 fős instáknál,

szóval sztem SWB+ napi Akaron+ reshanta towerek+ átváltáson gondolkozzál 307 et simán össze szedsz 5/5 ös AP gearre. Mithril átváltásról nem írok inkább mert rohadt sz*r a rate rá nagyon.

2015. jún. 25. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!