Mik a nagyobb különbségek a GTA IV és GTA V között?
Csak azért kérdezem, mert a GTA V-tel szoktam játszani, de a GTA IV-gyel még soha sem játszottam, ezért elhatároztam magam, hogy letöltöm, bár már előbb kellett volna.
Néztem a IV-ről videókat, és azok alapján óriási különbség nincs a kettő között grafikailag (bár igaz, hogy kb. 4 év van köztük). A küldetések megoldásának a mechanizmusa se változott jelentősen, ahogy elnéztem.
Lehet, hogy nem jól figyeltem meg, úgyhogy javítsatok ki, ha tévedtem.
Az is lenne még kérdésem, hogy a térkép méreteit tekintve mik az arányok (gondolom, hogy az V-é nagyobb, bár nem tudom)?
Ha ezeken kívül bármi nagyobb különbséget tudtok, kérlek írjátok le, sokat segítenétek vele.
Utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy alapjaiban melyik a jobb, mindent összegezve?
Légyszi csak olyanok írjanak választ, akik mind a két játékon játszottak!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
#utolsó
Igen az tényleg nagyon realisztikus, hogy neki mész a motorral a kocsinak azt elrepülsz 500 métert. Meg az sem az igazi, hogy mész vagy 20al azt úgy elkezd farolgatni a kocsi jobbra balra, hogy...
Nem hiába gúnyolják hold fizikának azt a gamet.
Akárhogy is nézzük semelyik gta nem mondható autó szimulátornak, de nem is ez a lényeg itt, nem véletlen az se, hogy mindegyik része megkapta az év legjobb játéka címet.
Csak te gondolod, meg pár ember aki nem tud normálisan kocsit vezetni. Senki se csúfolja hold fizikának..
Akár milyen YT video alatt aláírják, hogy a legjobb a fizika.
Gta V fizika... 120al fordulni tudsz 90 fokot egy kis utcába aztán semmi karcolás. XD
Én tudtam kocsit vezetni, ezt úgy mondom, hogy vagy 4szer végig vittem azt a játékot:)
De gondolkodj már el azon, hogy tényleg mennyire realisztikus...
Persze az 5ben is vannak hibák, hol nincsenek, de éppen az autózás valósághűbb, mint az előző részben. A 4nek kettő előnye volt amit sajnos az 5ből kivettek:
Az autók törési fizikája,
És hogy egyes helyzeteknél jobb volt a parkour.
Ennek ellenére számomra ugyanúgy nagy kedvenc az összes rész, mindegyik egy remekmű.
Abban igazad van.
De a IV-nél az autóknak súlya/tömege is van. Egy Cavalcade családi járművel sokkal lassabban tudsz kanyarodni mint egy Comet-tel mi egy sportkocsi.
Ami az 5-ben jobb az az Online, a térkép, és a személyre szabhatóság. (hajvágás stb) ja meg a grafika.
Ami számomra a IV-ben a történet, a város a fizika, a járművek részletesége, a lehetőségek, a sok bejárható épület, a küldetések, a 2 DLC (főleg a tbogt...).
3. válaszoló A letöltés azt jelenti, hogy megveszi Steamen, és letölti a gépére. Nem torrente oldalra gondolt.
Nem játszottam egyikkel sem, csak a San Andreassal, mégis látok hatalmas különbségeket a youtube gameplay videóin:
1. A 4. rész városban játszódik, New York Cityben, mely három szigeten terül el. Az 5. rész Los Angelesben, mely egy hatalmas szigeten helyezkedik el, mely 4-szer nagyobb a 4. rész játékterénél.
2. Az 5. részben vannak kisállatok, sokkal realisztikusabb. A karakterek is színesebbek. A három főszereplő olyan, mint a Far Cry hawaii virágmintás ingű főhőse. A 4. rész főszereplője meg inkább olyan, mintha a The Godfather-t egyesítették volna Max Payne-el.
3. Az 5. részben vannak hegyek, van vidék. Liberálisabb beállítottságú, mint a 4. rész, ami olyan szürke, racionálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!