Mi a gta v multi neve?
Figyelt kérdés
Kérlek azt is mondjátok el hogy hogyan töltsem le Xbox 360 ra 🎮 ?2015. jún. 19. 12:28
1/5 anonim válasza:
Szia, GTA online, de nem lehet külön letölteni.
Csak az tud játszani multiban, aki megveszi az eredeti játékot és létrehoz egy social club-os profilt, majd aktiválja a játékot.
A tört verzióval nem lehet online játszani.
2/5 A kérdező kommentje:
Én nekem meg lenne a gta online de mindent meg csináltam a Social Club ot nem értem am azt irja ha bejelentkezek az Xbox live ba akkor multizhatok de ha Belépek hiába mert megint azt irja hogy lépjek be
2015. jún. 19. 13:22
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ha xbox-on játszasz kell csinálni egy microsoft fiókot is. A social club csak PC-hez kell. Bocsi, kicsit összekevertem, mert nekem a PC-s verzió van meg.
4/5 A kérdező kommentje:
GYEREKEK!most jöttem rá hogy csak Nem frissitetem a játékot!!! Mert láttamhogy a haveromnak az újabb verzió van meg na én Xbox on meg néztem a Game Details t és az extrába írt kb: 30 frissítést!!!mindet lettöltötem. De még mindig azt irja a gta Online hogy nem rendelkezek Xbox live funkció val amikor Xbox livem van, socialom van , és full verzió NA!!! Mind1 majd valamit kitalálok.
2015. jún. 29. 07:20
5/5 A kérdező kommentje:
Még így sem jó
2015. jún. 30. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!