Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 DLC mapjaival...

Battlefield 3 DLC mapjaival játszanak még manapság?

Figyelt kérdés

Érdemes megvenni a premiumot?3k forintért...

Bf4et max akkor veszek ha már kihalt a bf3.

2015. jún. 18. 22:21
1 2
 11/16 meszike91 ***** válasza:
Sokszor van olyan, hogy egy mapon senki sem játszik. De azért 3 ezret szerintem megér. Meg a prémiumos szervereken alig van cheater. Ha akarsz felvehetsz battlelogon: meszike912
2015. jún. 19. 13:41
 12/16 A kérdező kommentje:
2 dlc már meg van, a b2k és a qc. Többmint félévvel ezelőtt ha jól emlékszem már csak a qc val játszottak. B2k val szinte senki. Aggódom h akkor a többi dlcs mappal is ennyire ki fog halni e.
2015. jún. 19. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor max játszol majd este, 10 ezer emberből valaki biztos hogy játszik azon a mapon is.
2015. jún. 19. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem megvan mind a két game, de a bf4 úgy kaka ahogy van, legalábbis a 3-hoz képest. tényleg igaz amit a gyártó részvényesei is mondtak, elég lett volna a bf3 újabb dlc-jének kiadni!!! a hivatalos gépigénye multiplayer esetén köszönő viszonyban sincs a valósággal! így a legtöbb ember számára játszhatatlan még akkor is, ha megvan az 50-60 fps!!! azok a procik, amik csak 50-60fps-t képesek kicsikarni a bf4-ből, túl vannak terhelve, ezért folyamatosan késnek a szerver felé, így a viszonylag elfogadható fps szám mellett is nagy hátrányban van aki gyengébb géppel tolja.

A bf3-at többen tolják, mint a 4-et!!!

A csalókról nem is beszélve.... a bf3 csalóinak egy része átment a 4-be és a hardline-ba. mondjuk ez jó a bf3 fanoknak!! :)

2015. jún. 19. 15:29
 15/16 A kérdező kommentje:

[link] itt össze lehet hasonlítani a két játék státuszát.

Utolsónak mondanám: többen játszanak bf4el mint bf3mal. Legutóbb amikor megnéztem 3x annyian voltak a bf4esek.

2015. jún. 19. 15:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát figyelj nézd meg melyik DLC mit tartalmaz, és ha mindegyikre szükséged van vedd meg. Nekem prémium van de utólag csak az armored killt meg a back to karkand-t venném meg. Játékosok meg persze hogy vannak, jó ideig még lesznek! Én még mai napig néha visszamegyek bad company 2 Vietnamozni. Szerintem az volt az eddigi legjobb battlefield. Na abba van hogy csak 1-2szerveren vannak emberek :(
2015. jún. 21. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!