Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kel beállítani egy...

Elty1988 kérdése:

Hogy kel beállítani egy bukkitos minecraft szervert?

Figyelt kérdés

Van egy 1.8.3-as bukkit szerverem ami ha csak az alapot használjuk akkor megy(ment) rendesen. Van egy plugin (simple autosave) amit nem tudok beállítani. Átállítom a mentés idejét és összeomlik a szerver. Hogy kel beállítani? 2. Milyen pluginokat lehet még keresni hozzá? (több állat több növény csillagkapu stb)

Válaszokat előre is köszönöm.

Üdv elty

2015. jún. 18. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:

árulj már el valamit.

1.8 óta microsoft miatt NEM érhető el bukkit szerver, be lett tiltva. Szóval hogyan szereztél te 1.8.3-as bukkitot?

valószínűleg pont ez a gondja, hogy nem bukkit és glitchel. Ajánlom a SaveIt plugint, annál nem lesznek ilyen gondok.

2015. jún. 18. 22:21
 2/5 A kérdező kommentje:

egy ismerősöm küldte el, hogy neki honnan van passssszzzz.

lehet butaságot írok de a bukkitos szeronál vannak a plugin nem?

2015. jún. 19. 10:22
 3/5 adventurer111 ***** válasza:

1. Nem az microsaft miatt jött ki az a szabály hogy nem használhatják az ő szerverkészítőjüknek a kódját mások.

2. Az a gond a pluginoddal hogy 1.7.2-höz jött ki utoljára. Keress olyan plugint ami 1.8-al kompatibilis!

2015. jún. 19. 11:24
 4/5 A kérdező kommentje:
értem. köszi a gyors választ
2015. jún. 19. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne 1.8-as bukkit?! Nekem is 1.8 Bukkit szerverem van.

Szerintem inkább AutoSaveWorld-öt használj.

2015. jún. 19. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!