Hearthstoneban melyik a (25-15) szinten a legjobb?
A Hunter-rel pedig elég egyszerű játszani, és a pakli is olcsó.
Face Hunter undorító, de hatásos: [link] - Hearthstone Hungary
Mindenki leszólj a huntert. Tőlük csak azt kérdezném, hogyhogy nem legend #1 egyikük sem?
Pont pár napja olvastam egy profi cikkjét amint arról beszél, hogy az aggro sem arról szól, hogy kidobálsz mindent. Könnyebb vele játszani, de ettől még nem vagy jó vele. Sokszor többet kell gondolkodni, mint a controllal.
Amúgy akik 15-re jutásért ajánlgatnak decket azok is kezdők még. Sima basic deckel is könnyű lemenni 10-re hónap végén. Normálissal meg az alá is.
haverom úgy ment le 10 alá facehunterrel, hogy csak ledobálgatta a dolgait és hol nyert hol vesztett, minden gondolkodás nélkül(ha nem nézzük a baglyot).
miért nem vagyok legend#1? mert nem a gép előtt verem a f4szom egész nap, néha felmegyek játszom kicsit aztán kilépek, ettől még a facehunter nem lesz élvezetes és a kezdő is sokkal több ideig tanulja a dolgokat. Nem szólom le a facehuntert mert goldfarmra jó, gyorsan lemennek a meccsek, de aki csak azért játszik ezzel mert javítani akar rankján, hogy nőjön az e-pénisze közbe meg unja az egészet, azzal nem tudok mit kezdeni.
"teljesen a szerencsére van bízva nyertél-e sok beleszólásod nincs a meccsbe"
Ez tényleg nem leszólás. Mint írtam 10-re kb bármivel lemész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!