GTA V nagyon laggol a gépemen, amikor autóval megyek, egyébként nem. Mit lehetne kezdeni vele?
Felbontását is minimumra vettem, de semmi javulás nem volt.
Torrentről töltöttem le, nem tudom, hogy számít-e valamit.
A gépem:
Operációs rendszer: Windows 7 Professional
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3,2GHz
RAM: 4,00GB
Videókártya: Nvidia GeForce GT 740
Mit lehetne kezdeni vele? (Nagyon bánt, hogy 60 GB-ért leszedtem, de nem lehet vele normálisan játszani.)
Na és amikor autós feladat van??? Meg egyébként is akkora a térkép, hogy nem lehet gyalogolva semmit se kezdeni.
Ne szórakozz már velem!
Ok, értem, de pl. melyik beállításokat kellene még levennem?
És, ha továbbra is laggol, akkor nálam mi lehet a hiba?
Gépem alapján el kéne vinnie?
Bocsi, hogy ìgy rádzúdítom a kérdéseimet, de ha tudsz akkor kérlek válaszolj rájuk.
Sajnos bárhogy is próbálkozok (így pár nap után) nem sikerül megoldani, ezért elhatároztam magam, hogy letöltöm a GTA IV-et.
Ezzel kapcsolatban:
Mik a nagyobb különbségek a GTA IV és GTA V között?
Néztem a IV-ről videókat, és azok alapján óriási küNéztem a IV-ről videókat, és azok alapján óriási különbség nincs a kettő között grafikailag (bár igaz, hogy kb. 4 év van köztük). A küldetések megoldásának a mechanizmusa se változott jelentősen, ahogy elnéztem.
Lehet, hogy nem jól figyeltem meg, úgyhogy javítsatok ki, ha tévedtem.
Az is lenne még kérdésem, hogy a térkép méreteit tekintve mik az arányok (gondolom, hogy az V-é nagyobb, bár nem tudom)?
Ha ezeken kívül bármi nagyobb különbséget tudtok, kérlek írjátok le, sokat segítenétek vele.
Utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy alapjaiban melyik a jobb, mindent összegezve?
Légyszi csak olyanok írjanak választ, akik mind a két játékon játszottak!
Letöltöttem.
Most megválaszolgatnám a saját kérdéseimet:
Személyes véleményem szerint nincsen nagyon nagy különbség köztük grafikailag. A küldetéseket pedig úgyanúgy kell megoldani.
Grafikára visszatérve, azért jóval jobb lett az V-ben, de nem mondanám, hogy nagyon nagy a szakadék köztük.
A térkép méretét illetően van a legnagyobb különbség. Szerintem a IV nagysága az V-höz képest egyötöde és egytizede között van valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!