Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eredeti Assassin's Creed 3,...

Eredeti Assassin's Creed 3, torrentes DLC?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Megvettem a játékot, végig játszottam, megvan az összes toll, az össze uplay pontért feloldható tartalom, minden. Mit gondoltok, hogyan viselkedne a játék, ha letölteném hozzá a Tyranny King of Washington DLC-ket? Inkább vegyem meg? Vagy töltsek le egy AC3-at, és hozzá a DLC-t? Válaszaitokat köszönöm előre is.:)

2015. jún. 17. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát az eredetivel a torrentes biztos nem fog működni. Ha szeretnéd játszani a Dölöcöt, akkor meg kell venned. Nézz szét G2A-n, én pl. a WatchDogshoz vettem ott Season Pass-t (összes DLC) 400 Ft-ért.
2015. jún. 18. 14:14
 2/3 robiwag75 válasza:
400 ft-ert olcson kaptad
2015. júl. 8. 15:54
 3/3 anonim válasza:

Teljesen lényegtelen, mert a dlc-be(acIII-ban) nem számít bele a alapjátékban elért eredményed. Ha steam-es a játékod akkor elvileg meg tudod venni neten.

DE tudom ajánlani ezt a weboldalt: [link]

habár a dlc amit keresel pont nincs rajta szóval torrent :)

2015. júl. 11. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!