A War Thunder & Armoured Walfareról vannak adatok, hogy milyen kevesen játszák?
Üdv ! Nagy WoTos vagyok és ma olvastam, hogy a WoT azt nyilatkozta, hogy a War Thundert meg a másikat alig játszák. Azt hittem összehasonlító mértékű mennyiségben a War Thunder a Wottal, eddig. Nagyon szeretném tudni, olvasni hogy hol menniyen wotoznak és hányan War Tundereznek?
Hol lehet ilyen összehaonlításokat olvasni?
"Storm azt mondja az olyan játékoknak mint az Armored Warfare és War Thunder, nincs szükségük a tiltott modok elleni küzdelemre mert olyan kevesen játszanak velük hogy nem akar rájuk senki se tiltott modot csinálni, de az olyan nagy projektek mint a WoT már jelentős piaccal rendelkeznek eladható illegális modok számára."
meg szep hogy azt mondjak, a cigany is a sajat lovat dicseri, a maset meg lehordja... foleg a sajat forumon!
64 ezer jatekos online most a Wt-ben, nem mondanam hogy alig jatszak.
a masik meg olyan friss jatek hogy szinte meleg, nincs kialakult jatekosbazisa.
A lejátszott összes meccset a kezdetektől ? Mégis honnan vette ezt a számot strom?
Azt mondtad andrysh nevű felhasználó, hogy 64 ezren WT-znek egyszerre, de mennyien WOToznak?
ez a storm egy loszemuveges fanboybak tunik, az adatot meg a kisujjabol razta valoszinu.
hogy mennyien wotoznak? gondoltam nagy wotoskent eddik eszrevetted a bal felso sarokban a garazsban a jatekosok szamat, legutobb mikor jatszodtan valami 80-90 ezren voltak...
a lejatszott osszes meccset szerintem meg maga a jatekkiado sem szamolja.
itt jelen esetben a jelenleg futo meccsekre ertettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!