Ajánlana nekem valaki állatkertes játékot? (PC)
Esetleg előző játékok szintén a Wildlife Park szériából, a 2. jobbnak tűnt még (ehhez van Dino World kiegészítő). A már említett Jurassic Park játék még nagyon nagy klasszikus, de még a modoktól se várj különösebb javulást grafikailag, elvégre a játékmotor is régi. Egyedül ezt találtam egyébként: [link]
Reméltem, hogy a Zoo Tycoon-ból is eljutnak arra a szintre, mint amire a Rollercoaster Tycoon-nak sikerült a 3. részével (elvégre óriási ugrás volt a 2. részhez képest), de sajnos ez szerintem sosem valósul meg.
Így maradnak a modok a Zoo Tycoon 2-höz, illetve az 1. rész is jó :) De én már gyerekkoromban is a 2-vel játszottam, nekem nagyon nehéz az 1-hez visszatérni, a játék teljes stílusa és grafikai különbségek miatt.
Meg vannak lebutított grafikájú, 2D-s állatkertes játékok, akár Steamen is körülnézhetsz simán zoo-ra keresvén.
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!