Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amnesia tenyleg annyira durva?

Amnesia tenyleg annyira durva?

Figyelt kérdés
Amnesia nevu jatek tenyleg kemeny? Nem jatszotam meg vele, neztem rola videot de nekem nem tunt olyan felelmetesnek.. Csak nagy a fustje vagy tenyleg erdemes kiprobalni?
2015. jún. 15. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem elég fosatós, érdemes fülessel sötétben kipróbálni.
2015. jún. 15. 16:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Aham. Es mitol fosatos? Maga a hangulata nyomaszto?
2015. jún. 15. 16:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a szörnyek kifejezetten röhejesek. Nem azért bujkáltam előlük, mert féltem tőlük, hanem hogy ne kelljen újra kezdeni az adott szakaszt.
2015. jún. 15. 17:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem az elso gondolatom az volt hogy a sok 11-13 eves beharangozta a vilag legijesztobb jatekanak. Viszont videok alapjan...haaattt.. Egy eros 2:D lehet kiprobalom.. Johetnek meg valaszok:) tapasztalatok..
2015. jún. 15. 17:48
 5/13 anonim ***** válasza:

nem ijesztő, inkább nyomott a hangulat mind a kettőnél.

A disznók elég viccesek, mintsem félelmetesek, de itt a lényeg, hogy beleéld magad a történetbe.

2015. jún. 15. 22:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint jo jatek de nem fog kiugrani a szivem jatek kozben:D
2015. jún. 16. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Na jó, nyilván ha úgy ülsz oda, hogy nem éled bele magad a történetbe, meg úgyse ijedsz meg akkor el sem érdemes kezdeni, ez nem verseny, hogy ki bátrabb, a lényeg az hogy jól szórakozzon az ember.
2015. jún. 16. 15:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Szemely szerint egy horror jatekal azert jatszok hogy "retegjek" feljek.. Az mar nem az en hibam hogy ezt a jatek nem tudja megsdni mert gagyi..;D
2015. jún. 16. 18:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát nézd, egy próbát megér, torrentezd le, aztán ha tetszik akkor vedd meg.
2015. jún. 16. 18:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen az lessz:) Koszonom mindenkinek a valaszokat!
2015. jún. 16. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!