Szerepjátékosok! Hogyan indítsam be az oldalam?
Már nem azért ötös, de szerintem a kérdezőt pont az érdekelné, miért gondolod így. Pontosabban az, hogy mit javasolnánk.
Nekem bejön mind a téma, mind a design is. A bevezető szöveggel sincs semmi baj, ha egyszer erről szól a szerepjátékod, akkor miért ne? Szerintem idő kérdése csak, hogy mikor indul be az oldal :)
Ja, ez egy ilyen fórumos izé? Kösz, nem. Azt hittem, asztali vagy számítógépes RPG-kről fog szólni.
A való világ teljesen hidegen hagy, pénzért sem játszanék egy ilyen játékkal.
Tényleg szép és igényes oldal...
De a bevezetője után én is sírva menekültem el. A legtöbb szerepező nem ezt keresi a fórumos szerepjátékokban. Ezt látják a valóságbán lásd: ValóVilág, Éjjel-Nappal Budapest meg mit tudjam én milyen szarságokat mutat még a média.
Tény, hogy a sok fantasy-kaland szerepjáték mellett ez egy egyedi téma, de sajnos pont azért egyedi, mert alig van olyan, aki kíváncsi erre. A szerepjátékosok általában nem "zülleni" akarnak, hanem megélni azt, amit a valóságban nem tudnak. Ezért olyan népszerűek a fantasy szerepek, mert más, mint a valóság.
Ez persze csak az én véleményem, tősgyökeres szerepjátékozóként én így látom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!