Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dark Souls 2-ben képtelen...

Dark Souls 2-ben képtelen vagyok megölni ezt a boss-t, hogyan csinálhatnám meg?

Figyelt kérdés

A Forgotten (vagy Lost, nem tudom) Bastille nevű helyen vagyok. 3 boss-t kellene megölnöm. Az elsőt még könnyen elintézem, mivel 1v1-be tudom lejátszani vele, de mikor már ketten jönnek rám, akkor nem tudok védekezni, és max 1 perc alatt már meg is ölnek. Videókat is néztem, nem segítettek...

Viszont láttam másiknál, hogy megtudnak idézni valamelyik ketrecben valami Bellát, hatalmas segítség lenne, de nekem nincs itt semmi...

2015. jún. 14. 11:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Jáj, nevüket kihagytam, 3 db Ruin Sentinel
2015. jún. 14. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Idézz meg segítőket, úgy sokkal könnyebb. Ha egyedül akarod, akkor meg szimplán hátrálj, és mindig csak egyet-egyet csapj rájuk. Összesen van kb. 4 fajta támadásuk, nem túl nehéz kiszámítani. Csak mindig hátrálni kell, mert ha körbevesznek akkor vége.
2015. jún. 14. 12:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Hogyan tudnék megidézni?

Az csak multiban van, nem? Mert az enyém sajnos nem eredeti, túl drága volt számomra.

2015. jún. 14. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor így jártál.

Mielőtt belépsz a ködbe, az egyik cellában van egy csontváz, ott megidézhetsz egy segítő szellemet.

A Sentinelek különösen gyengék a mágikus támadások és ütőfegyverek (kalapács és hasonlók) ellen.

2015. jún. 14. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Azon a folyosón ahol van a boss , van jobb oldalt ( ha szemben állsz a fehér füstel) ott megtudsz idézni egy fehér fantomot. DE, ahhoz el kell használnod egy Humanity-t hogy lásd is. Próbálj meg ember formában maradni mindig, mert valahol mindig van idézési lehetőség. Tudtommal van 1-2 boss amihez nem tudsz idézni, összes többihez igen.

Sok sikert!

2015. jún. 15. 08:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm így utólag is, mert sikerült végre, következők már nem néznek ki ilyen vészesnek.

Streght-emet felnyomtam magasabb szintre, így lett jobb fegyverem, és sokkal könnyebb volt már e módon.

Tényleg csak akkor lenne lehetőségem idézni ha a humanity-m majd maxon van? Mert most valami csatorna féleségben sétálgattam és itt viszont tudtam idézni (igaz, nem volt rá nagy szükségem..)

2015. jún. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!