Dragon Age: Inquisition vs. Wircher 3?
A Witchernek baromi jók a küldetései és a története, de bizonyos részei (irányítás, harc, stb.) rettentő gyengék. Igaz, nekem a főhős mindig is rettentő ellenszenves volt, talán ezért egy kicsit elfogult vagyok.
A DA:I-t viszont imádtam annak ellenére, hogy az első két résznek nem voltam a rajongója.
Én a Witchert ajánlom
A Dragon age egyetlen pozitívuma ami megmaradt bennem az "állandó társaiddal" beszélgetés, kapcsolat, történetek..
A választásnál még szempont lehet hogy a DAI egy "hagyományosabb" RPG harcrendszert használ, míg a witcher sokkal inkább akció és meg kell szokni.
A Witcher-ben ugyan nincsenek állandó társaid viszont a világ a karakterek, történetek rendkívül hangulatosak, aprólékosan kidolgozottak, nem egy melléküldetés olyan szinten kidolgozott vagy bele van szőve a fő történetbe hogy hihetetlen, szerintem a lengyel srácok RPG téren marha magasra tették a lécet.
Ém a Dragon Age 1. részét imádtam több végig játszásom volt benne a második része egy igénytelen hulladék lett szerintem, az inquisition ugyan nem lett rossz, de valahogy nekem nem nagyon hozta az a "hu*azmeg" érzést, na ez a hu*azmeg a witcher 3 közben többször is megvolt.
(na most hogy a DAI ben van mutli inkább hagyjuk mert max idő elbaszásra jó mint ténylegesen multizni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!