Sims 3 városépítést miért nem engedi?
Figyelt kérdés
Ellátogattam erre az oldalra:
és szerettem volna folytatni, bepipáltam az elfogadás és rányomtam a letöltés gombra, mire ezt írta ki:
"Fejleszd tovább a The Sims 3 Közösség regisztrációdat!
Bizonyos közösségi funkciók igénybevételére csak azok a felhasználók jogosultak, akik regisztrálták játékukat..
Vásárold meg játékainkat a helyi forgalmazók valamelyikénél, illetve Játékok oldalunkon keresztül!.
Már rendelkezel a The Sims 3 játékok valamelyikével? Regisztráld játékodat, hogy teljes hozzáférést nyerhess a honlap szolgáltatásaihoz!."
Rendelkeze, és regisztráltam már játékomat. Mit kéne csinálnom?
2015. jún. 13. 08:09
1/3 A kérdező kommentje:
*rendelkezem
2015. jún. 13. 08:11
2/3 anonim válasza:
Igazából itt egy a kérdés, eredeti-e az alap játék és fent lévő összes kiegészítő, vagy sem.
3/3 A kérdező kommentje:
Eredeti, megvettem az alapjátékot, egy kiegészítőm van (nemzedékek) amit szintúgy megvettem.
Mit kéne csinálnom, hogy engedélyezze?
2015. jún. 30. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!