Hogy kell a felbontást megváltoztatni úgy, hogy nem lépek be a játékba?
Figyelt kérdés
Mivel ha megnyitom akkor csak fekete képernyőt látok, de hang az van. Valamiért nagyon magasra lett állítva szinte mindnél a felbontás.2015. jún. 13. 02:13
1/4 anonim válasza:
Ha nagyon jó videokártyád van, akkor annak az illesztő programjával is át tudod átállítani.
Nekem pl gtx 970-nél felrakott egy Geforce Experience alkalmazást, amin belül tudom állítani a játékok felbontását anélkül, hogy megnyitnám a játékot.
2/4 A kérdező kommentje:
Szintén Geforce Experience van telepítve nálam is, de van olyan játék amit nem érzékel, és azok is eredetiek. Nem igazán tudom hova tenni.
Erre van valami megoldás?
2015. jún. 13. 21:58
3/4 LaTueur válasza:
Mi(k) a játék(ok) neve(i)? Általában van egy konfig fájl és abban kell átírkálni, általában a Könyvtárak\Dokumentumok\My Games(vagy kiadó neve(pl.ParadoxInteractive))\játék neve, vagy magában a telepítő mappában.
4/4 A kérdező kommentje:
Például Banished és Europa Universalis IV(pont egy Paradox Interactive-os játék). Meg is találtam a konfig fájlt, de úgy fest hogy mégsem a felbontás lesz a probléma, mivel a képernyőfelbontással azonos.
Azért köszönöm a segítséget.
2015. júl. 4. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!