Moyu Aolong vagy Moyu HuaLong?
Melyik a profibb?
Melyiket érdemesebb megvenni?
Köszi! :)
Azt még megkérdezhetném, hogy SZERINTED félkézre melyik a legjobb?
Valamint melyik a legjobb
2X2
4X4
5X5
6X6
7X7?
Ne haragudj, hogy csak most írok, nagyon rég voltam fent GYIK-en. :D
Egykezes kirakáshoz jelenleg egy QiYi MofangGe Thunderclap (másik nevén Thunderbolt) kockát használok, ami kétkezes kirakásra is nagyon jó, olcsó, és megbízható kocka. Amit még előnyben részesítek egykezes kirakásra, az a MoYu Mini Weilong, nekem a stabilitása jött be nagyon.
Illetve a szerintem legjobb kockák:
2x2: MoYu LingPo (ezt használom), illetve a FangShi XingYu
3x3: MoYu TangLong (a HuaLong utódja, viszont a HuaLonggal ellentétben ez tényleg nagyon jól sikerült, veri szerintem még az AoLong V2-es verzióját is), MoYu Aolong V2, QiYi MoFangGe Thunderclap, MoYu WeiLong V2, Gans356 (sajnos elég drága)
4x4: MoYu AoSu (ebből is a régebbi fajták), olcsóbbak viszont a: Cyclone Boys 4x4 (nem a stickerless verzió, az nem versenykocka!), illetve az új YuXin 4x4
5x5: MoYu HuaChuang, olcsóbb fajták, amik természetesen nagyon jók: Cyclone Boys 5x5 illetve YuXin 5x5
6x6: MoYu AoShi, és a másik a piacon, ami olcsóbb, de modolni kell, hogy valóban jó legyen: ShengShou 6x6
7x7: MoYu AoFu (most jött ki a rendes kocka változata, nagyon jó, ám drága), ShengShou 7x7 Mini (a mini verzió akkora, mint a MoYu AoFu, ám sokkal olcsóbb, de modolni kell, ha tényleg versenyezni szeretnél vele).
Ha bármi kérdésed lenne még, szívesen segítek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!