Melyik játék lehet ez?
Kb 8 éve nagybátyám gépén játszottam egy játékkal, azóta is keresem, kérdeztem őt is, hogy mi lehet az, de nem emlékszik rá. ami nagyon megmaradt bennem a játékból, az 2 percnyi játékmenet, ami abból állt, hogy egy folyosón át egy fürdőszobába jutok ahol van egy zárt ajtó, ami mögül azt hallom, hogy egy nő azért könyörög, hogy ne bántsák a gyerekét, erre őt lelövik, a gyerek pedig sírni kezd. Tudom, ez nem sok, de hátha mást is megfogott ez valamennyire. A játék ezen része kékes árnyalatú fényekkel volt megoldva, amik az ablakokon szűrődtek be, fps volt a dolog, és volt a kezemben egy pisztoly. Amire még homályosan, de emlékszem, hogy mikor a zuhanyzó üvegét meglőttem, az vagy szétesett, vagy csak ottmaradt rajta egy lyuk.
Kérlek segítsetek, mert megöl a kíváncsiság!:)
Nekem is a max payne ugrott be róla(habár az nem fps, meg üveg sincs amit lőni lehetne az első pályán, de nem jellemző játékokra, hogy anyukákat ölnek bennük), véletlenül nem az újra találtál képeket? Az első rész nem volt kimondottan nyílt világú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!