Megakadtam a CSábitásból jeles 2012-es Halloweni epizódjában, mit kéne tegyek?
Én már sokszor végigjátszottam ezt az epizódot! :)
Kérlek, csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban.
Azért nincsenek teendőid, mert a különleges epizódokban általában nincsenek! :) A legelején meg kell keresned a cicát, és csak aztán kezdődik az epizód( A kertben lesz.) Ezután rögtön kezdődik az epizód.Menj balra, és azt válaszd, hogy benézel az ablakon.Ezután járkálj egy kicsit.( p.: Menj el a tó irányába és vissza!) Ezután megint menj vissza a tóhoz, ott fogsz találkozni a boszival.Ezután menj vissza a házikóhoz a boszival! ( majd be is tudsz menni. ) Ha akarsz az epizód során egy macskát nyerni akkor válaszd azt, hogy belenézel az "Üstbe" . Ekkor kapod meg a ruhát, ami nem kerül pénzbe. A következő beszélgetésnél lesz két választási lehetőség, itt sajnos nem tudom melyik a jó. :/ Ezután el kell kapnod egy denevért amihez kapsz egy lepkehálót. ( Ez nem nagyon fog kelleni mert a lepkeháló törött és rossz.) Ki kell menned a kiskerthez, az úthoz ahol kezdődött az epizód. Ezután menj a tóhoz, ott a karakter kiírja, hogy vissza kell mennem a boszihoz. Menj vissza! Akkor megint kitalálja a karakter, hogy vissza akar menni az úthoz. Ott a következő lehetőségnél azt kell választanod, hogy felbosszantod őket. ( ha nem azt akarod, hogy kapj egy macskát az ellenkezőt válaszd! ) Ilyenkor meg kell keresned egy üveget, amihez el kell menned a tóhoz, ott a tó túloldalán, veled szemben lesz. Ismét, ha macskát akarsz, válaszd azt, hogy nem nézel oda amikor előkészíti a pókokat. A következőnél minijátékot kell játszanod, hogy szerezz egy ajándékképet.
répalé: Castieles kép
magok: Nathanieles kép
hal: Lysanderes kép
kristály: Arminos kép
gomba: Kentines kép
Ezután vagy kapsz ajándékot, vagy nem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!