Tuzininjja kérdése:
Kaptam egy új gépet és a Minecraftban csak a demond tudok játszani, de miert? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha letöltöm a minecraft.net-ről azt a minecraftot aminél odavan írva hogy ha megvettted a minecraftot akkor itt töltheted le akkor csak a demo világon tudok játszani, pedig bejelentkeztem, és megvettem a minecraftot is. mi lehet a baj??2015. jún. 10. 19:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem te a hivatalos oldalról a demó verziós MC-t szedted le, mivel az alap mc kliensben nincs lehetőség kipróbálni a játékot demoként, arra külön van letöltési lehetőség.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem jó a link amit adtál, úgyanúgy csak demo. Szerintem a karakteremen kell valamit csinálni, hogy megerősítem mert rég nem játszottam rajta.. nem tudom, valami más?
2015. jún. 12. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!