Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha én a CS:GO-t meg rendelem...

RewCrew kérdése:

Ha én a CS:GO-t meg rendelem de csak CD kulcsot kapok attól még nekem hogy lesz meg a maga a játék vagy azt külnöd meg kell vennem?

Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Tessék? :O

A CD kulcs maga a játék. Csinálsz egy Steam fiókot (steampowered.com). Aktiválod a CD kulcsot a Steamen, és letöltöd a játékot. Kész. Lemezes verziót nem fogsz kapni, de nem is kell. Az aktivált játék örökké ott lesz a Steam fiókodban, bármikor letörölheted és újra feltelepítheted.

Csak könyörgök, a Steam jelszavadat SOHA ne add meg senkinek!

2015. jún. 8. 16:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Nah vére valami használható infó!! Kösz!! És azok a szkinek vagy hát a más színű fegyverek és kések hogy vannak csak venni lehet?
2015. jún. 8. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Venni és cserélni lehet. A vásárlás a Steam piacterén keresztül lehetséges, a csere pedig játékosok között. Viszont ez a 2 funkció csak akkor érhető el ha már elköltöttél legalább 5 eurót Steam-en, tehát ha most regisztrálsz majd, akkor ajánlott onnan venni a játékot. A legjobban akkor jársz ha megvárod a 11-én (most csütörtökön) kezdődő vásárt ahol valószínű már 3 euróért megtudod venni majd a játékot és veszel mellé 1-2 olcsóbb skint-t. :)
2015. jún. 8. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!