Smileyhead kérdése:
Rayman Legends nyelvi probléma?
Figyelt kérdés
Nem angolul jelenik meg a játék, hanem oroszul. Nem Steames, hanem dobozos verzió, és a telepítésél nem kérdezett nyelvet. (Csak a telepítő nyelvét lehetett állítani)
Ezt hogyan oldhatnám meg?
2015. jún. 8. 16:25
1/6 anonim válasza:
Steamre nem adott kódot? mert akkor írsz steam supportnak és segítenek.
2/6 anonim válasza:
Általában a letorrentezett játékok szoktak orosz nyelvűek lenni. Gyanús vagy!
3/6 A kérdező kommentje:
Kárpátalján vettem egy piacon. Valami játékgyűjtemény. Ezek vannak még rajta:
-Rayman Origins
-Rabbids Go Home
-Rayman 2
-Rayman 3
-Rayman Forever
-Raving Rabbids 2
-TMNT: Out of the Shadows
-DuckTales - Remastered
A legutolsó volt az egyetlen, ami angolul is volt.
Kép:
2015. jún. 11. 20:38
4/6 A kérdező kommentje:
Illetve még egy furcsaság:
Telepítettem egy magyarítást, hogyha már angol nem lehet, egy fanmande magyar is jöhet. Ki is cserélte szépen a nyelvi fájlt (localisation.loc8), ha Jegyzettömbbel megnyitom, magyar szöveg van benne, de A JÁTÉK MÉG MINDIG OROSZ.
What the Living-Breathing-Flying F*ck?!
2015. jún. 11. 21:00
5/6 anonim válasza:
csupa cirill betűs a borító, nem volt ez neked gyanús? erre mit mondjak, benézted :)
6/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam, legalább a telepítőnél lehet nyelvet választani. Csupa custom telepítő volt a lemezen, kész csoda, hogy a DuckTales-en volt opcionális angol nyelv...
2015. jún. 11. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!