Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezen a gépen milyen újabb...

Ezen a gépen milyen újabb játékok mennének?

Figyelt kérdés
Gép: [link]

2015. jún. 7. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
A Witcher 3 és a GTA V elmegy rajta, de mégsem ajánlom, a GTX 750 TI manapság már nem túl acélos kártya. Ennyi pénzért sokkal jobbat össze lehet rakni.
2015. jún. 7. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
gta5, far cry4, assassin's creed rouge, witcher3, (persze nem full grafikán) és 64 bit-es legyen az OP rendszer!
2015. jún. 7. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább rakj, vagy rakass össze egy gépet. A hardver rovatban az általad linkelt oldaltól égnek szokott állni egyesek minden hajszála. Tedd fel inkább ott a kérdést.
2015. jún. 7. 23:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne vedd meg ezt, túl nagy az árrés (gtx 750???). A proci jó, az alaplap is oks, ram oks, vinyó nem rossz, és egy DVD meghajtó se jöhet rosszul. De az a fránya videjóókátya (direkt írtam így!!!!)... Abba van az árrés. Értem én, hogy adó, ÁFA, de ez így pofátlanság.

Nem írok konkrét gépet, de egy ilyet tudnál kihozni 180K-ból:

alaplap lehet akár ugyanaz, ami a képen látható ~ 20 ezer

core i5 4460 50-60 körül mozog

ram 1x8 gigát vegyél, ha fejlesztesz később ~ 30k

ház- te döntésed.

hdd: mindenféleképpen 1 terás (vagy több) és 7200 rpm-es, ilyet kb. 25-30 ezerért már lehet kapni.

dvd író nem biztos, h. kelleni fog..

és egy r9 280, vagy gtx 960 as kártya.

2015. jún. 8. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!