Szerintetek Far Cry 4 (Complete edition) vagy Shadow Of Mordor (Goty edition) éri meg a legjobban ps4-re?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni hogy melyiket vegyem meg ps4-re.Tudtok segíteni a választásban ?2015. jún. 3. 22:19
1/7 anonim válasza:
A Mordor fantasztikus, de 15 óra alatt 100%-ra ki lehet pörgetni. A Far Cry szerintem tartalmasabb.
2/7 anonim válasza:
Nekem a Far Cry 3 után unalmas volt a 4, végig sem vittem, én a Shadow of Mordorra szavaznék.
3/7 anonim válasza:
Én a far cry 4-el 1 órát játszottam, nem tetszett. Mordor az tetszett, végigtoltam.
4/7 anonim válasza:
Én a Far Cry 4-et mondanám, már 50 órát beleöltem, és maximálisan elégedett voltam vele.
5/7 anonim válasza:
Az a baj hogy mind2 jó és nem összehasonlítható, mindkettőnek van jó története és játékmenete. Ha azt nézzük hogy melyik éri meg jobban akkor a Far Cry 4-et mondanám.
6/7 anonim válasza:
Én a Mordorra szavazok, nekem a Far Cry 4 nem jött be. Meg én amúgy is Gyűrűk ura fan vagyok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!