Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok tanácsot adni, hogy...

Tudnátok tanácsot adni, hogy melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés
Elég sokat játszok a laptopomon és szeretnék venni egy olyan fejhallgatót amihez van mikrofon,mert az a miki ami a laptopban van nagyon súg beszélgetés közben csak nem tudom hogy melyik márka jó az ilyenekben. Maximum 30eurót szeretnék költeni, eddig egy creative hs-800 ast néztem ki de arról meg azt mondják,hogy halk szóval nemtudom. Ha valakinek van ilyen fejese az kérem írja le a tapasztalatait. Köszönöm!!
2015. jún. 3. 06:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Talán Ozone Rage ST. De amit te néztél ki, az is ígéretesnek tűnik. Én évek óta egy Plantronics Gamecom 780-at használok, ami ugyan magasabb árfekvésű, de tökéletesen meg vagyok vele elégedve, így az ő termékeiket is tudom javasolni.

Bár ha már euróban írtál árat, feltételezem, nem Magyarországon vásárolsz, és az itthoni árakhoz képest, tapasztalataim alapján, külföldön néha elég komoly eltérések lehetnek.

2015. jún. 3. 07:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Eltaláltad, szlovák Komáromban élek de ha tudsz egy üzletet magyar komáromban ahol árulnal ilyeneket akkor nem gond átmenni oda. Köszönöm a válaszod!
2015. jún. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!