Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A seafight játékban hogy...

A seafight játékban hogy lehet szigetet elfoglalni a klánomnak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 08:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én játszottam a Seafightal és egy csomószor volt klánunk szövetkeztünk külföldi klánokkal volt hogy egy külföldi és 5 klántársam és én vettünk be egy szigetet :P

Az a lényeg, hogy a klánodban az összes ember gyűjjön egy helyre ... menjetek a kinézett szigethez és egy tornyot kezdjetek el lőni ... mindannyian ne egyet egyet külön ...

mindannyian lőjjétek a tornyot de csak egyet !és ha azt leromboltátok akkor lőjjétek a másik tornyot :)

és ha az összes tornyot leromboltátok akkor kiírja a szigetetek nevét :)

De ha elfoglaltátok akkor kaptok asszem ajándékba mindig 4 tornyot .. gyöngyből is lehet építeni tornyot :)

és az erős és sok élete van :)

/Csak ajánlom neked, hogy ha elfoglaltátok a szigetet akkor építsétek fel az összes tornyot :)

De készüljetek fel arra is hogy táamdni fogják a klánotokat és a tornyokat :)

Szal. csak azon a mappon legyetek ;)/

És csak úgy büszkén kijelentem , hogy amelyik klánban én voltam és szinte magyarországon mi voltunk az első Magyar klán amelyik elfoglalta az első Magyar szigetet :D:P

De már abbahagytam a játékot :/

Üdv. :)

2010. febr. 27. 08:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. febr. 27. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2010. febr. 27. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!