Mevettem a Witchert de a craftig rendszert nem értem. Valaki el tudná magyarázni?
Melyik witchert vetted meg? 1, 2, 3? Azért az se mindegy.
Lényegében leülsz a tűz mellé, majd előkapod a kis készletedet (már ha van, vagy olyan helyre telepedj le ahol van alkímia stand stb), aztán beledobálod, ami neked kell (vagy kiválasztod a listából, ha tanultál már) és lecraftolod.
Mivel számot nem írtál, maradjunk az 1-nél, ott csak erős alkoholból lehet potit főzni, tehát gyenge és közepes alkoholos ital nem jó a crafthoz.
A Crafting rendszerből mit nem értesz?
Potiknál olajoknál: ott van hogy mi kell hozzá
kb 3 fő csoport van
1. ami csak szörnyből esik
2. amit neked kell megcsinálni (na erre megint igaz hogy lehet hogy szörnyes cucc kell hozzá)
3. meg tudod venni alkimistáttól/gyógyfüvestől
Kovács
2 féle kpvács van fegyver és páncél értelem szerűen a páncél csak páncélt a fegyver csak fegyvert tud gyártani.
A kovácsoknak is van egy "szintje" ezt nem jelzi külön a játék csak ha gyártatni akarsz akkor írja hogy az adott cucchoz nem elég képzett.
Nyersanyagokhoz vagy kovácsnál pénzért juthatsz vagy szétszedetsz a kováccsal fegyvert páncélt abból is jön vissza nyersanyag. (néha érdmesebb a jobb kardokat szétszedetni mint eladni)
Köszi ,már értem és salétromasavat azt hol kell keresni vagy ki kell vonni valamiböl. ÉS miért jó csinálni egy kardot nem elég ha megveszem mert még a sebzése is n
agyobb,
Salétromsav így hirtelen fejből passz...
Rengeteg receptet lehet találni, egyáltalán nem biztos hogy mindent érdemes legyártani közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!