Agar. Io-n kinek mennyi a rekordja :D? Szoktatok teamekbe játszani?
Figyelt kérdés
Hányadik helyezés volt eddig a legjobb amit elértetek?
Én most nagyon büszke vagyok, két nap kemény munka után egyszer sikerült elsőnek lennem :D, aránylag egész jó ideig.
Szoktatok ilyen kreált teamekbe (#RZCW, [$], 18-25) játszani?
2015. máj. 31. 21:40
11/17 nemethshanyi válasza:
mindíg első vagyok :) nekem nagyon jól megy nagyon bele éresztem :) magyarok közül már lassacskán bízok benne én leszek a legjobb ... büszkén játszok akkor mikor a nevemet utánozzák pl The Boss fan vagy The Boss 2-3 stb (ez a nevem 2 éve ) de már azt is tapasztalom hogy egyre többen ismernek fel mert egy folytába adogassák a cuccot meg segítenek :) ritkán szoktam veszteni na mindeggy akir lát The Boss -os karaktert és tirex.mintájú akkor én vagyok :* és jöjjön timelni bár nem szeretek mert csicska ság
12/17 nemethshanyi válasza:
Tessék :) file:///C:/Users/Shanyi/Desktop/k%C3%A9pek/Tribal-Lion.png
13/17 A kérdező kommentje:
Linkelést még gyakorold :DDDDD!
2016. márc. 31. 16:01
16/17 nemethshanyi válasza:
-.- xdd jo nem bírtam képet ide tenni xd na az a lényeg hogy még jobban játszok :DD
17/17 nemethshanyi válasza:
amugy meg miuz a 6 ezer pont ? xdddddd 90 ezer a maxom he xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!