Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
a mercenaries 2 world in flames, nevű játékkal akarok játszani,de mikor indítom, egy ilyen tartalmú hiba üzenet jön:mercenaries 2 world in flames in unable to continue due to insufficient ram (610 mb reqired)
de már régen játszotam ezzel és ugyan azzal a gépen ugyanugy és akkor müködöt.
2010. febr. 26. 17:17
1/5 A kérdező kommentje:
most veszem észre hogy tele van hibákal azért bocsánatot kérek
2010. febr. 26. 17:17
2/5 anonim válasza:
610 MB RAM kéne neki, lehet h nincs annyi a gépedben.
Vagy, ha újraraknád jólenne.
3/5 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a segítséget. újra telepíteni mar 5-ször próbaltam de nem működöt.azt én is gondoltam hogy annyi ram kell neki, de régebben működöt pedig akkor is ugyananyi ram kellet neki, és ugyanaz volt az egész gép.az hogy lehet?ha tudsz segíteni akkor megköszöném!és tényleg bocs a szar fogalmazászért!
2010. márc. 6. 10:52
4/5 anonim válasza:
hát...nem ismerem a játékot. :S
szal..így látatlanba nemtok mit mondani. :S
5/5 A kérdező kommentje:
nem baj azért köszi hogy segíteni próbaltal
2010. márc. 7. 20:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!