Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's creed 1 vagy 2?...

Assassin's creed 1 vagy 2? Melyik jobb PC-re?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék melyik jobb és mért.[tudom max mindet külön kérdésbe kéne de ennyit nem írok ki:) ]

Amiket szeretnék tudni:

1.Küldetések mennyi van,melyik játékban van több?

2.Játékélmény milyen?Ölés szempontjából?

3.FONTOS LENNE:Grafika ügyileg ha az ac1 et elviszi a gépem fullon,ac2 öt is elvinné legalább low-on?

Melyikkel játszak?Egy tippet melyik jobb!?

2015. máj. 29. 14:02
 1/5 Saavedro ***** válasza:
A 2. rész 100szor jobb, az első bukás lett. Hót unalmasak benne a küldetések.
2015. máj. 29. 14:12
 2/5 A kérdező kommentje:
1 el játszottam 2 vel még nem.2 ben ruhákat fegyvereket lehet venni?ellenség fegyvereit el lehet tenni?erősebb kardok ilyenek?
2015. máj. 29. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:

ellenség fegyvereit felveheted de csak egy ideig (a harcban) marad a kezedben. Amint mászni kezdesz vagy kilép a karakter a harci státuszból, elejti.

2-ben elég sok küldi van, főleg ha minden kis apróságot megcsinálsz, összeszedsz minden kincset stb. Ölés jobb mint az egyben, meg itt pl lehet már úszni is.

Mondjuk az, hogy az 1 akadás nélkül ment a gépeden, nem jelent semmit. Inkább a pontos gép adatokat kéne megadni.

2015. máj. 29. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Ac1 et kiprobálom ma holnap megadom az adatokat
2015. máj. 29. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Kiírtam a gépem adatait új kérdésbe!
2015. máj. 30. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!