Leauge Of Legends Ranked?
Support main vagyok(thresh), most éppen plat V ben. Viszont azt érzem, hogy szinte majdnem lehetetlen carryzni. Botot még letudom hozni egyedül az adc-nek, viszont ha pl. a toplane feedel akkor cseszhetem...
Egyszerűen már ott tartok hogy otthagyom a supportot, pedig egész season4 és 5 be az voltam...
Esetleg tudnátok erre tanácsot adni hogy supportmainel is lehessen több meccset nyerni?Ha kell, akkor megadom a nevem, lolskillen vagy valahol megtudjátok nézni a KDA-mat
Én is pont platinumban vagyok support main. Az a legrosszabb, ha az adc-d nem jó, akkor te is hasznavehetetlenné válsz, nehéz carryzni. Viszont, ha botot megnyeritek, akkor is lehet probléma, ha a másik lane elveszítette a meccset. Ekkor mindig az ADC-re kell figyelned. Mindig maradj olyan közel hozzá, hogy tudjad segíteni, mert ha az adc kibírja a fightot, tud rendesen carryzni.
Egyébként tényleg supportolni tényleg elég nehéz, és így is kevesebb a jelentősége, mint másnak. Pl. ha jungler vagy, csinálsz pár jó ganket, akkor szinte rögtön megnyerted a játékot. Supporttal viszont mindig résen kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!